Kampagner


Igangværende kampagner

Mercury F 100 EXLPT EFI Command Thrust

Pris kr. 84.180,00

Stor og ansvarsfuld
Har du brug for mere muskelkraft? Så er det måske en god ide at opgradere til en Command Thrust model med større gearkasse og et udvekslingsforhold på 2,38:1. 4-takteren med 100 hk er monteret med en V-6 klasses propel med stor diameter og leverer endnu bedre acceleration, fantastisk manøvredygtighed og stor kraft.

Hurtigere acceleration
Den større “CT”-gearkasse giver bedre mulighed for at løfte tungere skrog og få dem til at plane, selv ved lavere hastigheder. Med et udvekslingsforhold pa 2,38:1 kommer motoren hurtigere op i omdrejninger og udvikler derved hurtigere et højt drejningsmoment.

Heavy Duty
Den store gearkasse, kombineret med et udvekslingsforhold på 2,38:1 og Mercurys omfattende udbud af udenbordspropeller er den perfekte kombination til pontonbåde, større/tungere glasfiber- eller aluminiumsbåde til fiskeri eller lystsejlere samt heavy-duty kommerciel brug.

Selvom det er en simpel konstruktion, er brændstoføkonomien en af de bedste i sin klasse, vægten på 163 kg fås ikke lettere i klassen.
Alle modeller er kompatible med SmartCraft digital instrumentering, og leveres med SmartCraft SC1000 omdrejningstæller samt Spitfire 4-bladet aluminiums propeller.
Fra marts 2020 leveres denne motor fra fabrikken med VesselView Mobile.
Det betyder at du altid kender status på din motor, uanset om du sidder i hjemme i sofaen, eller er på vandet med venner og familie. Ydermere får du fuldt overblik over brændstoføkonomi, performance og kan naturligvis vælge at dele dine data direkte på sociale medier.

Produktspecifikation

Der tages forbehold for fejl og ændringer i specifikationen
Varenummer 1100F632F
Cylindre 4
Hk 100,00
Type 4-takt
Vægt 163 kg
Kategori Påhængsmotor
Gearskift F-F-B
Cylindervolumen 2.064
Kilowatt 73,6
Max.omdrejninger 5000-6000
Agterspejlshøjde 562 mm
Ladeanlæg ( Amp) 35
Gearingsforhold 2.38:1
Start Elektrisk
Styring Fjernbetjening
Induktionssystem Elektronisk benzinindsprøjtning
Trimindstillinger Powertrim