Kampagner


Igangværende kampagner

Pris kr. 77.740,00

Heavy Duty
Den store gearkasse, kombineret med et udvekslingsforhold på 2,38:1 og Mercurys omfattende udbud af udenbordspropeller er den perfekte kombination til pontonbåde, større/tungere glasfiber- eller aluminiumsbåde til fiskeri eller lystsejlere samt heavy-duty kommerciel brug.

Selvom det er en simpel konstruktion, er brændstoføkonomien en af de bedste i sin klasse, vægten på 163 kg fås ikke lettere i klassen.
Alle modeller er kompatible med SmartCraft digital instrumentering, og leveres med SmartCraft SC1000 omdrejningstæller samt Spitfire 4-bladet aluminiums propeller.

Disse 4-taktere erstatter 2,1-liters motorer, idet de arbejder klogere, – ikke hårdere, – hvilket medfører forbedret holdbarhed og længere levetid. Derudover har motorerne markedets bedste moment, overlegen acceleration og en fantastisk tophastighed.

Lav vægt, kombineret med stort volumen gør, at disse 4-takt påhængsmotorer yder maksimal brændstofeffektivitet,
især ved cruise-hastighed. Specialdesignede olieskrabere og lejer minimerer friktionen i krumtappen og reducerer dermed brændstofforbruget.
Fra marts 2020 leveres denne motor fra fabrikken med VesselView Mobile.
Det betyder at du altid kender status på din motor, uanset om du sidder i hjemme i sofaen, eller er på vandet med venner og familie. Ydermere får du fuldt overblik over brændstoføkonomi, performance og kan naturligvis vælge at dele dine data direkte på sociale medier.

Produktspecifikation

Der tages forbehold for fejl og ændringer i specifikationen
Varenummer 1F804132F
Cylindre 4
Hk 80,00
Type 4-takt
Vægt 163 kg
Kategori Påhængsmotor
Gearskift F-F-B
Cylindervolumen 2.061
Kilowatt 58,8
Max.omdrejninger 5000-6000
Agterspejlshøjde 508 mm
Ladeanlæg ( Amp) 35
Gearingsforhold 2.07:1
Start Elektrisk
Styring Fjernbetjening
Induktionssystem Elektronisk benzinindsprøjtning
Trimindstillinger Powertrim