Kampagner


Igangværende kampagner

Mercury F 175 XL DS

Pris kr. 138.970,00

4-takteren med den bedste brændstoføkonomi nogensinde
Længere på literen! Avanceret optimering (ARO) og brændstofkontrol i lukket kredsløb arbejder sammen, så brændstofblandingen indstilles præcist og sikrer bedst mulig effektivitet. Detaljer såsom lejestørrelser og olieflowsystem er udviklet til at reducere den indvendige friktion og forbedre den samlede effektivitet. En hydrodynamisk, effektiv gearkasse lader vandet passere, så påhængsmotoren skal arbejde mindre.

Let og effektiv!
Gram for gram har Mercurys teknikere reduceret vægten af den nye Mercury 4-takt-påhængsmotor, hvilket har resulteret i de letteste motorer i klassen. Mindre vægt forbedrer præstationen i alle henseender. Konfigurationen af motorblokken i en V-6 er blevet optimeret for at minimere størrelsen, og motorhjelmen med et enkelt låsebeslag er udviklet til opbevaring af motorblokken. V-6 4-takt påhængsmotorer kan monteres tæt sammen, så de passer på endnu flere typer agterspejl – perfekt til nem og smidig montage.

Kontrol af batteriets opladningsniveau
”Idle Charge”-systemet til kontrol af batteriernes opladningsniveau forhindrer fuldstændig afladning af batterierne, mens de har gang i flere elektroniske enheder. Når batterispændingen er lav, øger motoren automatisk tomgangsomdrejningerne for at booste generatorens ydelse og genoplade batterierne til det rette niveau.

Produktspecifikation

Der tages forbehold for fejl og ændringer i specifikationen
Varenummer 11750006A
Cylindre 6
Hk 175,00
Type 4-takt
Gearskift DTS F-F-B
Cylindervolumen 3.400
Kilowatt 130
Max.omdrejninger 5000-5800
Agterspejlshøjde 635 mm
Ladeanlæg ( Amp) 85
Gearingsforhold 1,85:1
Start Elektrisk