Fra marts måned 2020 får du endnu mere med, når der investeres i en Mercury påhængsmotor på 80 hk og der over. Nu er VesselView Mobile nemlig inkluderet, og du kan derfor helt automatisk holde øje med brændstofforbrug, serviceintervaller og meget mere under sejlads. Ønsker du at checke motoren inden du tager hjemmefra, logger du bare ind på din mobil, - og kan nemt og bekvemt check hvordan din bådmotor har det.

Disse Mercury 4-takt påhængsmotorer er helt igennem baseret på præcision – fra hæltap til motorhjelm. De robuste 3,4-liters V-6 motorer er fyldt med avanceret teknologi, der forbedrer alle aspekter i forbindelse med præstation og pålidelighed. De er konstrueret, så både vægt og brændstofforbrug minimeres. Dermed leverer Mercury FourStroke samlet set den bedste tophastighed og brændstoføkonomi. Med de nye 4-taktere får du også uovertruffen støj- og vibrationsdæmpning for en overlegen oplevelse. Den automatiske opladning af svage batterier forhindrer, at batterierne aflader helt under brugen af forskellige elektroniske anordninger.

Den kompakte profil er perfekt til en lang række både med dobbeltinstallationer. Motorolieniveauet er let at kontrollere; bare skub servicelugen på kølerhjelmen til side.

 Derudover fås den nye 4-takt V-6 også med mekanisk eller digital gas- og gearhåndtag, hvilket sikrer alsidighed og øger kompatibiliteten i tilfælde af udskiftning.

Den ligner intet andet på vandet. Et dristigt og moderne design, inspireret af hastighed og styrke. Det store farveudvalg gør det nemt at tilpasse den til din individuelle smag. 
 

I april 2019 modtog Mercury designprisen IF Design, der gives for exceptionelt design. Klik på logoet og læs hele historien.


I april 2020 modtog Mercury Marine den præstigefyldte designpris Red Dot Award for V6 Fourstroke motore. Klik på logo´et og læs historien.

Mercury´s V6 påhængsmotorer er designet til at levere det optimale bundtræk, - uanset om man foretrækker den højtydende standard model, eller Pro XS modelen til den mere sportslige sejlads.

Klik på video´en og hør hvad vores egen Søren Risbjerg fortalte om motoren under Boatshow i Fredericia, 2019.

Få din påhængsmotor til at matche din båd! 

Mercury leverer 5 forskellige fabrikslakerede farvepaneler lige til at montere på din V6 (eller V8) påhængsmotor. Ydermere kan du bestille et grundmalet panel, så du helt selv bestemmer farven ved at få det lakeret lokalt.