Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury Marineer et af de anerkendte producenter i verden, når det angår motorer til både.
Når du har en motor fra Mercury, kan du være sikker på at få den seneste teknologi hele vejen rundt - Så kan du tage eventyret til nye niveauer.

Med Mercury bag dig kan du drage ud mod de største oplevelser, som livet på vandet kan tilbyde. Mercury sikrer dig at få de største oplevelser indenfor rækkevidde, uanset hvor fjerne de måtte virke. Du skal blot være villig til at begive dig ud på havene med os!

Mercury brandets slogan; Go Boldly, handler om mere end bare hvem vi er. Det drejer sig også om, hvad det er vi laver, og hvad vi hvilke muligheder vi skaber for alle sejlere. Go Boldly er en opfordring til at udforske. Til at gøre eventyret til din guide. - Og derved blive en del af noget større.Det er frihed til at presse hvert sekund af glæde ud af din tid ude på havet. Til at finde nye steder og opleve nye ting. Til at søge efter nye fiskeberetninger og ride på havets bølger. Go Boldly betyder aldrig at ride i kølvandet på en anden. Det betyder at kortlægge din kurs og stole på, at Mercury fører dig derhen.

Med Mercury er du garanteret den seneste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med Verado® får du en verdensklasse sejladsoplevelse. Med denne motor fra Mercury får du god acceleration, høj hastighed, let betjening, støjsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motoren har eksklusive funktioner der skaber den mest behagelige oplevelse når du er ude på havet.

ProXS®

Med ProXS® får du en motor der er til at forstå, som giver dig god værdi, på både hastighed og acceleration. ProXS® er sportsserien fra Mercury. Her finder du motorer, der yder maksimalt, til de sjove dage på havet.

SeaPro®

SeaPro® er udviklet til dig, der skal bruge en professionel motor. Motoren her kan modstå selv de hårdeste vejr forhold - hver gang! En SeaPro® fra Mercury giver dig frihed til at gøre dit arbejde uden at du skal bekymre dig om din motor.

FourStroke®

Som navnet måske antyder er FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Denne motor er måske det rigtige valg for dig der bare skal have en robust Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Denne motor har en virkelig responsiv acceleration og manøvredygtighed. Motoren kræver desuden kun let vedligehold, så når først den er ombord er den nem at have med at gøre. Motoren kan klare alt lige fra legende dage med vandsport til de stille sejladser med venner og familie.

Mercury Diesel

En Mercury Diesel er ren, støjsvag og så er den en effektiv motor, som scorer højt på alle parametre hos brugerne. Her finder du en motor med førsteklasses brændstofforbrug, lydsvag og med lav vægt, og så kommer den selvfølgelig med Mercurys 3 års tærings-garanti.