Mercury Påhængsmotorer

Mercury Påhængsmotorer

Propangas 
5 hk

Eco-venlig sejlads, indtil videre i en størrelse der egner sig perfekt til joller, gummibåde og som hjælpemotor til sejlbåde.

4-takt / Fourstroke
2,5 - 225 hk

På grundlag af årtiers erfaringer på vandet verden over, leverer vores 4-takt motorer pålidelige og økonomiske præstationer, som du kan stole på sæson efter sæson. 

Pro XS
115 - 300 hk

Påhængsmotorer med kraftig ydeevne sætter dig i en førende position – og holder dig der. Pro XS er det foretrukne valg for konkurrencefiskere og andre konkurrenceentusiaster. 

Verado / Racing
250 - 450 hk

FART ved hjælp af moderne videnskab, innovativ teknologi og raffinerede processer. Vores serie af påhængsmotorer er baseret på en lang række kompromisløse gennembrud.

Det brede sortiment sikrer at du altid kan finde den rette Mercury til præcist DIT behov
 

Klik på ovenstående billede for at læse om alle Mercury påhængsmotorer og se video.

Fra marts måned 2020 får du endnu mere med, når der investeres i en Mercury påhængsmotor på 80 hk og der over. Nu er VesselView Mobile nemlig inkluderet, og du kan derfor helt automatisk holde øje med brændstofforbrug, serviceintervaller og meget mere under sejlads. Ønsker du at checke motoren inden du tager hjemmefra, logger du bare ind på din mobil, - og kan nemt og bekvemt check hvordan din bådmotor har det.

Mercury programmet strækker sig fra den verdenskendte 6-cylindrede 400 HK Verado til 2,5 HK 4-takt, så uanset dit motorbehov finder du altid en Mercury påhængsmotor, som kan opfylde det.

Mercury påhængsmotorer er kendt for jævn og lydsvag drift. Takket være kontinuerlige test af motorerne før lancering, er man altid sikker på at få en slidstærk, miljøvenlig motor med enestående brændstoføkonomi.

I 2018 kom den højtydende V6 og V8 motor til, og skabte som altid nye standarder for påhængsmotorer. Læs pressemeddelelsen omkring V6 og V8 motoren her. 

Ønsker du en påhængsmotor med sportslig ydelse, så er det Mercury Pro XS du bør kigge nærmere på. Denne motor type tager typisk højere omdrejninger i forhold til en "standard" motor, hvorfor både lyden og præstationen er væsentligt kraftigere. 

Læs mere om hvad Mercury står for her, eller hør mere om de forskellige motorer i videoerne nederst på siden.

Mercury Outboards

Klik på ovenstående billede, for at læse endnu mere om sortimentet af Mercury påhængsmotorer. 

Det blir´ en god sommer 2020! - Og for at sikre endnu flere kan komme på vandet og slippe væk fra smittefaren, - så har vi sat påhængsmotorer i str. 40 hk - 115 hk på kampagne.

Klik på billedet for at se danske priser

Klik på billedet for at se grønlandske priser